Senni's Hyvinvointia Sinulle

Hemmottelu

Senni's hemmotteluhoidot ja hemmotteluhieronnat

Hemmottelu

Hyvää mieltä ja vireyttä

Hemmotteluhieronnat ovat miellyttäviä ja rentouttavia ja vaikuttavat sekä mieleen että kehoon tuoden hyvää mieltä ja lisää vireyttä. Niillä on myös stressiä laukaisevia vaikutuksia. Hyvä mieli on hoidon arvoinen asia.

Raskaus, imettäminen, sairaudet ja lääkitykset voivat olla este joillekin hoidoille, joten ilmoitathan näistä aikaa varatessasi.

Hieronnat ovat arvonlisäverosta vapaita hoitoja.

Senni's hieronta Levi päähieronta

Rentouttava päähieronta

Hartioiden, niskan, pään ja dekolteen hieronta pään ja kasvojen akupisteitä hyödyntäen. Hoito vaikuttaa positiivisesti fyysiselle, mentaaliselle ja emotionaaliselle tasolle, helpottaa lihas- ja hermojännitystä sekä parantaa veren ja lymfanesteiden kiertoa.

30 min

42 €

Hinnat voimassa toistaiseksi. Hierontahinnat alv 0%.

Senni's hieronta Levi aromahieronta

Aromahieronta

Lempeä hieronta, jossa asiakas valitsee toivomansa hierontaöljyn sen vaikutuksen mukaisesti. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä hajuaistin että kudosten kautta. Stressiä, lihasjännityksiä ja kipuja laukaisevalla hieronnalla voidaan hoitaa myös univaikeuksia. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

45 min

65 €

90 min

120 €

Hinnat voimassa toistaiseksi. Hierontahinnat alv 0%.

Senni's hieronta Levi stressiniskahieronta

Stressiniskahieronta

Niskan lihaksia rentouttava trigger-pisteiden käsittelyyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen perustuva tehokäsittely, joka rentouttaa kehon ja mielen, lievittää jännitystiloja ja parantaa aineenvaihduntaa.

45 min

65 €

60 min

86 €

Hinnat voimassa toistaiseksi. Hierontahinnat alv 0%.

Tutustu myös näihin