Senni's Hyvinvointia Sinulle

Muut palvelut

Senni's muut palvelut, täyteainehoidot, hemmotteluhieronnat, tuotemyynti

Muut palvelut

Täyteainehoidot, hemmotteluhoidot ja tuotemyynti

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka koostuu kehon ja mielen yhteydestä. Rentouttava päähieronta, aromahieronta ja stressiniskahieronta vaikuttavat sekä kehoon että mieleen. Esteettisillä täyteainehoidoilla voidaan poistaa myös itseä häiritseviä piirteitä kasvoilta. Peiliin katsomisellakin on vaikutusta hyvinvointiin.

Myyn työpisteessäni myös erilaisia hyvinvointituotteita ja lisäravinteita. Taustastani terveydenhoitoalalta on apua kartoittaessamme, mistä tuotteista voisi olla etua sinun terveydellesi.

Mikä olisi parempi lahja ystävällesi tai läheisellesi kuin panostus hänen hyvinvointiinsa? Voit ostaa minulta myös lahjakortit kaikkiin hoitoihin.

Senni's esteettiset täyteainehoidot Levi, Juvederm

Virkistystä kasvoille

Juvéderm® täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoa sisältä päin luonnostaan kehossa olevalla hyaluronihapolla ja silottavat juonteita ja ryppyjä. Vaikutus voi kestää jopa puolitoista vuotta.

Senni's hemmotteluhoidot ja hemmotteluhieronnat

Hemmotteluun

Kun mielesi kaipaa rentoutusta, stressiniskahieronta, aromahieronta ja rentouttava päähieronta ovat hyviä vaihtoehtoja lisäämään hyvää oloa. Ne ovat myös mainioita lahjoja ystävälle.

Senni's Bioderm ja Coolment tuotemyynti ja lahjakortit Levi

Tuotteet hyvinvoinnin tueksi

Myyn kotimaisia BioMedin lisäravinteita, joista on lisäapua monista kehon vaivoista toipumisessa tai hyvinvoinnista huolehtimisessa. Coolment-kylmägeeli auttaa kipuihin ja tehostaa hieronnan vaikutusta.

Senni's heronta lahjakortti Levi

Lahjaksi hyvinvointia

Mitäpä tuumaisit, jos saisit ystävältä lahjaksi hyvinvointia hemmotteluhoidon tai hieronnan muodossa? Se on henkilökohtainen lahja, jonka tavoitteena on hyvä olo lahjan saajalle. Se jos mikä on välittämistä.

Tutustu myös näihin