Senni's Hyvinvointia Sinulle

Univalmennus

Senni's univalmennus Levillä

Univalmennus

Nukku-Matti hukassa?

Nukahtamisvaikeuksia, katkonaista unta ja väsyneenä heräämistä? Pitkittyessään unihäiriöt vaikuttavat työ- ja toimintakykyyn ja johtavat uupumukseen. Kun energia vähenee, myös mielihyvää tuottavista asioista voi tulla rasite. Mitä ennemmin ongelmaan puututaan, sitä helpompaa se on ratkaista.

Etsitään syyt unettomuuteen tai huonoon uneen ja ratkotaan ongelmat lääkkeettömästi mieltä ja kehoa rauhoittamalla. Alkukartoituksen jälkeen yksilöllisesti toteutettavassa valmennuksessa sinulla on aikaa sisäistää ja työstää uusia tapoja.

Tavoitteenamme on hyvä uni ja energinen olo. Ei huolta, kyllä se uni tulee!

Univalmennuksen voi maksaa myös ePassilla tai Smartumilla.

Senni's univalmennus ja unikartoitus

Unikartoitus 60 min

Kartoitamme tilanteesi ja löydämme helppoja keinoja parempaan uneen. Joskus uni tulee takaisin jo, kun ongelmista pääsee puhumaan.

75 €

Senni's univalmennus ja kadonneen unen metsästys

Kadonneen unen metsästys

Jos helpoista keinoista ei ollut apua, voimme lähteä etsimään syvemmältä syitä kadonneeseen uneen. Voi olla, että unen löytäminen vaatii totuttujen tapojen muuttamista. Kyllä se uni vielä tulee.

* 60 min ulkoilu + keskustelu
* 75 min uniohjaus hoitolassa
* 45 min rentoutushoito

199 €

Senni's univalmennus ja unihuolto

Unihuolto 4 x 60 min

Voit verrata unta vaikkapa autoon. Myös uni vaatii huoltoa, ja etenkin kun sen kanssa on ollut vaikeuksia, vanhoihin tapoihin palaaminen on helppoa ja voi viedä unen uudelleen. Unihuolto, jotta löydetty uni ei katoaisi.

275 €

Tutustu myös näihin